Velkommen til World Wide Sires Danmark

Giv værdi til din investering i elitegenetik

Der er en tyr til at opfylde ethvert behov i din flok. Vi tilbyder dig gennemprøvede og genomiske tyre, der udmærker sig inden for TPI, Produktion, Ledelsestræk, Fertilitet og Type. Vi investerer i tyre, der vil påvirke din besætnings rentabilitet og genetiske fremskridt.

World Wide Sires Danmark

Vi går op i at levere den bedste kvalitet, som vil give dine kvæg det bedste resultat

I over 50 år har World Wide Sires været motiveret af en klar mission: “Med højeste integritet leverer World Wide Sires brancheførende genetik og tjenester, for at sikre fortsat succes for vores globale kunder.” Gennem årene har tyrene og ansigterne ændret sig, men dette løfte og passionen bag det består. Vi er her for at levere rentabel genetik, og overlegen kundeservice med en stærk forpligtelse til din succes.

 

Der er en tyr til at opfylde ethvert behov i din flok. Vi tilbyder dig gennemprøvede og genomiske tyre, der udmærker sig inden for TPI, produktion, ledelsestræk, fertilitet og type. Vi investerer i tyre, der vil påvirke din besætnings rentabilitet og genetiske fremskridt.

 

Kvaliteten af World Wide Sires’ produkt komplimenteres af service i verdensklasse. Vores team af fagfolk er dedikeret til, at forbedre avlsprogrammer over hele kloden med en række tjenester, herunder The World-Wide Mating Service (WMS) og et avanceret globalt træningscenter.

 

I hjertet af alt, hvad WWS har at tilbyde verden, er der et hårdtarbejdende team af mennesker, der er drevet af at tjene dig. Vi er ivrige efter at vurdere dine behov, og give dig løsninger. Vi er dedikerede til, at tilbyde dig et produkt af høj kvalitet med dokumenterede resultater. Din succes er vores succes

Hvem er vi

World Wide Sires (WWS) blev grundlagt i 1971 af Bill Clark, Californisk mejerist og opdrætter af Cal-Clark Board Chairman (far til Blackstar). Mr. Clarks passion for køer, og internationale mennesker voksede til en global virksomhed, der er blevet et kendt navn for landmænd over hele verden.

 

I 2001 blev WWS købt af amerikanske A.I. kooperativer, Select Sires og Accelerated Genetics. De to organisationer gik sammen efter 16 års samarbejde med WWS for at levere brancheførende genetik til over 80 lande verden over. Select Sires and Accelerated Genetics blev et samlet kooperativ med 30.000 landmands ejere i 2017. WWS fortsætter med at fungere, som den internationale markedsføringsarm for deres overlegne mejeri- og oksekødsgenetik.

 

Den samme passion for køer og mennesker, som skabte WWS, er det, der driver forretningen i dag, og forbinder World Wide Sires-familien af distributører, salgsteams og værdsatte kunder.

Hvad WWS tilbyder kunderne

WWS tilbyder kunderne en uovertruffen line-up med tyre, der udmærker sig inden for TPI, produktion, ledelsesegenskaber, fertilitet og type. Vi lægger vægt på kvalitet og kvantitet, da vi tilbyder et stort udvalg af tyre, der konsekvent løfter sig til tops. Verdens bedste produkt kommer også med verdens bedste service. Vores kunder og deres succes er vores højeste prioritet.

Hvorfor WWS?

Kort sagt, WWS leverer. Vi leverer rentabel genetik, overlegen kundeservice og et dedikeret team til at sikre din besætnings succes. Vi leverer · Et mangfoldigt udvalg af datter-påviste tyre og genomiske unge tyre · Holstein racens Top TPI tyre og deres elitesønner · Brancheførende fertilitet · Verdens største og mest succesrige parringsprogram: The World Wide Mating Service (WMS) · Et avanceret globalt træningscenter med erfarne medarbejdere og hænder.

Vil du gerne vide mere?

Få besøg af et af vores konsulenter